Primar

dan_oprutaVine o vreme în viaţă în care ne gândim să întoarcem ceva către oamenii şi locurile în care ne-am născut. Acest moment depinde şi de realizările fiecăruia, de ceea ce simte, crede şi este dispus să facă.
Acum simt că pot să dau și eu ceva oamenilor dragi: tinerețea, puterea și echilibrul. Vreau să încercăm împreună să avem o comună civilizată și prosperă.
Nu am făcut compromisuri politice ori salturi între partide de dragul funcţiilor. Sunt în același partid de când am ales politica, sunt alături de aceiași oameni care mă sprijină şi acum pentru Primăria Comunei Meteș!
Pentru că sunt tânăr, nevoile mele sunt aceleași cu ale cetățenilor comunei: asfalt, apă, canalizare. Civilizație în fiecare sat și cătun. Vreau ca tinerii să poată păstra și duce mai departe tradițiile, să aibă un teren de fotbal, loc de joacă, școală, tabără gratuită la mare.
Vreau, împreună cu cetăţenii comunei, să ofer soluții pentru locuri de muncă, navetă la oraș sau în comunele învecinate, petrecerea timpului liber. Vreau ca cei care cresc animale să poată folosi pășunile, să crească exploatațiile agricole, să își vândă produsele.
În Meteş pot fi dezvoltate proiecte cu fonduri europene, ca să nu îndatorăm generațiile care vin.
Am și putere, pe care mi-o dă cel mai puternic partid din Alba, oamenii au făcut lucruri de calitate tocmai sprijiniți de tineri: Mircea Hava, Ion Dumitrel și echipa de consilieri județeni.
Cred că primarul trebuie să aibă echilibru în tot ceea ce face. Să nu învrăjbească oameni, să nu închidă Primăria, să nu dezavantajeze cetăţenii dintr-un sat faţă de celelalte, să ştie negocia pentru binele comunităţii.
Acesta sunt eu, Dan Cosmin Opruţa și rămân în faţa dumneavoastră ca OM!

MONITORUL OFICIAL LOCAL